REKLAMATIONSPOLICY

Om du känner dig missnöjd efter besöket ska du så snart som möjligt vända dig till mig på Hantverket by Hairitas med ditt klagomål.
Arbete som utförs på hår förändras snabbt och jag måste få en möjlighet att undersöka håret och åtgärda eventuella fel så snart som möjligt!
En reklamation senare än 14 dagar (2 veckor) efter utförd behandling kan medföra att det är mycket svårt eller omöjligt att göra om eller åtgärda.

 

SEKRETESSPOLICY


för webbplats www.hantverketbyhairtas.se

Vilken typ av information vi samlar in:

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt

sätt. Dessutom samlar vi in ​​Internetprotokollet (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sida svarstider, längd på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och använda metoder för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Hur vi samlar in information:

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress.

Din personliga information

kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Varför vi samlar in personlig information:

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. Att tillhandahålla och driva tjänsterna;
  2. Att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support;
  3. För att kunna kontakta våra Besökare och Användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och reklammeddelanden;
  4. Att skapa aggregerade statistiska data och andra aggregerade och/eller härledda Icke-personliga Information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;
  5. Att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

Hur vi lagrar information:

Vårt företag finns på WordPress-plattformen. WordPress förser oss med online plattformen som låter oss visa vår information för dig. Din data kan lagras genom vår datalagring, databaser och de allmänna WordPress-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Uppdateringar av sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst,

så vänligen granska den ofta.

Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats

på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medvetna om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi kommer att använda och/eller avslöja det.

Uppdateringar av sekretesspolicy

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera någon personlig information vi har om dig,

du är välkommen att kontakta oss på hantverket@hairtas.se eller skicka oss mail till: Hantverket by Hairtas på hantverket@hairtas.se

Mellbystrand 2023-03-30

 

”Vänligen läs under "Mer info" innan du bokar din behandling, så det blir avsatt rätt tid för det du önskar”